ONZE WERKWIJZE

Uniek op basis van professioneel en persoonlijk advies en vakmanschap.


Ben je op zoek naar een professionele inbreng? Een vertrouwde sfeer waar expertise, ervaring en een persoonlijke toets gecombineerd worden in een uniek ontwerp. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen gaan we op weg naar jouw gewenste samenstelling, de beste zetelcombinatie of het gepaste totaalinterieur.

Vraag je je af hoe we dit allemaal voor u kunnen betekenen? Kom vrijblijvend of op afspraak langs met jouw idee en krijg een persoonlijke en warme ontvangst. Delphine en Didier ondersteunen je van A tot Z bij het samenstellen van de juiste combinatie en gericht advies.

Hoe gaan we aan de slag?
1. Advies
Jouw ideeën gecombineerd met ons professioneel advies. Breng je fotomateriaal, plan of wensen mee. Didier en Delphine helpen je graag persoonlijk verder. Contacteer ons voor een afspraak.
2. Plan en offerte
We tekenen jouw ideeën uit en maken een heldere offerte voor je gekozen meubel, kast of dressing zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
3. Nabespreking en nameten
De finishing touch van het ontwerp. Nog even samen aftoetsen. Na bevestiging eventueel nameten aan huis zodat jouw project op basis van de definitieve plannen in productie kan gaan.
4. Levering en plaatsing
Eigen productie, eigen levering en eigen vakmensen die zorgen voor een plaatsing waar je op kan vertrouwen.
5. Geniet
Geniet van jouw aankoop!