Vier generaties design en vakmanschap op maat

Wie zijn wij

Als familiebedrijf specialiseren we ons al sinds 1984 in de meubelindustrie. We zijn een gastvrije interieurzaak die door jarenlange ervaring staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak waar je terecht kan voor unieke zetels met bijpassend meubilair.

Met een passie voor interieurdesign en vakmanschap zette Delphine in 2011 als 4e generatie mee haar schouders onder D&D Interieur. Samen met haar vader Didier voorziet ze advies op maat vertrekkend vanuit expertise en ervaring gecombineerd met een persoonlijke toets. Samen vormen zij een hecht team binnen een warm familiebedrijf.

Visie

Naast kwaliteit en ervaring blijft de grootste troef van D&D Interieur de vertrouwde aanpak. Als betrouwbare familiezaak willen wij een ongedwongen sfeer uitstralen waardoor elke bezoeker zich thuis voelt. Deze aangename omgeving combineren Delphine en Didier met hun passie en liefde voor het vak Bij ons is er zowel plaats voor gezellig rondkuieren als gerichte hulp bij het uitkiezen van jouw nieuwe interieur of meubelstuk. Denk maar aan comfortabele zetels, een bed om in weg te dromen, handige inbouwkasten of stijlvolle zonwering en decoratieve tapijten. Ligt je interesse in een op maat gemaakt design of wil je een koopje doen in onze outlet afdeling? Bij D&D zit je goed voor elk budget.

Kom een kijkje nemen in onze toonzaal en bewonder onze collectie of stap binnen voor een persoonlijk gesprek en ontdek zelf waar D&D Interieur voor staat.