Stockverkoop meubels op jouw maat

Outlet in stijl

Delphine en Didier van D&D Interieur ontvangen je persoonlijk en bekijken je meubelwensen, individueel en volgens jouw budget. Hou je van het unieke en de kwaliteit van een designmeubel? Maak een afspraak, kom langs en ontdek onze nieuwe collectie én design stockmeubelen. Bij ons vind je zeker wat je zoekt.

Wat is het beste moment voor een afspraak? Wanneer het voor jou uitkomt. Want elk jaar staat er een zomerstockverkoop op de agenda, maar ook tijdens de andere seizoenen heten we je welkom voor design en outlet in Eeklo.

OUTLET DESIGN

PERSOONLIJKE SERVICE

DIRECT BESCHIKBAAR

Inspiratie in je mailbox

Wil je jouw interieur (her)inrichten? Dan komt onze online inspiratiebrochure met stockmodellen zeker van pas. Het is een eenvoudige gids boordevol inspiratie om jouw huis aan te kleden met onmiddellijk leverbare en kwaliteitsvolle designzetels, -tafels en stoelen, -bedden, -tapijten en -meubels. Zit je vol ideeën na het proeven van onze outlet designmeubelen? Maak een afspraak en kom ze in het echt bekijken, voelen en beleven. Wij helpen je graag verder met ons professioneel advies.

Tijdens de drukte van onze jaarlijkse zomerstockverkoop (Outlet eind juni) is deze brochure tijdelijk niet verkrijgbaar.