NIEUWS

Blijf steeds op de hoogte.

Mis niets en ontdek snel onze laatste nieuwtjes en acties vol aantrekkelijke prijzen en leuke weetjes.

Wij bieden regelmatig leuke promoties op Designmeubelen en outlet. Hou deze pagina in het oog en geniet van aantrekkelijke prijzen, leuke tentoonstellingen, inspirerende opendeurdagen en meer nieuwtjes uit de interieurwereld.

Stocksale 2024

Uitzonderlijke Stockverkoop: Slechts 3 dagen!
Van 14 tot en met 16 juni organiseren wij een spectaculaire stockverkoop die je niet mag missen! Tal van unieke showroom- en stockmodellen moeten plaats maken voor de nieuwe collecties, en daarom bieden wij deze topstukken aan met ongeziene kortingen tot wel -70% en meer!

Exclusief voor onze bestaande klanten:
Als trouwe klant krijg je bovendien nog eens 10% extra korting boven op de reeds afgeprijsde prijzen. Dit is jouw kans om die favoriete stukken voor een fractie van de prijs te bemachtigen!

Details van de verkoop:
Data: 14, 15 en 16 juni
Uren: 11.00 tot 18.00uur doorlopend
Locatie: Zeelaan 21 te Eeklo (in onze winkel en extra magazijn)

Mis deze unieke kans niet en kom langs tijdens onze uitzonderlijke stockverkoop!

Al benieuwd naar wat we in de aanbieding hebben? Volg ons dan snel op Facebook en Instagram om een voorproefje te krijgen van het aanbod.

Sfeerdagen 2024

Voel je de nood aan wooninspiratie? Hou je van warme momenten en prachtige interieurstijlen? Wij alvast wel! Daarom zetten we onze deuren wagenwijd open en ontvangen we jullie graag met een hapje en drankje.

BOUWBEURS EEKLO 8/9 maart
Op 8 en 9 maart is het dan eindelijk zover: de Eeklose bouwbeurs!
Geen eindeloze bouwbeurs met standhouders in hokjes gepakt waarbij je slechts een fractie van een bedrijf ziet, maar een bouwbeurs waarbij je een kijkje kan nemen in de bedrijven zelf.

In dit weekend zetten Eeklose bouwbedrijven hun deuren open en heten je van harte welkom in hun showroom of bedrijf.
Open: vrijdag 8/3 van 14u tot 21u | zaterdag 9/3 van 14u tot 18u | zondag 10/3 van 14u tot 18u
Meer info: www.eeklo.be/bouwbeurs

SFEERDAGEN 15/16/17 maart
Tijdens de Sfeerdagen in het weekend van 15, 16 en 17 maart 2024 geniet je van gratis interieurtips en pure gezelligheid ten top. Delphine en Didier staan klaar om te adviseren en begeleiden je door de mooie meubels, ingenieuze systemen en sfeervolle decoratie. Kom het ervaren, beleven en de sfeer opsnuiven en ga terug naar huis met een hoofd vol inspiratie.

Geniet bovendien van INTERESSANTE KORTINGEN tijdens deze actiedagen!
Bekijk hier onze flyer!

Kunstpresentatie Interior plus Art

Onze kunsttentoonstelling “Interior Plus Art” is aan zijn 5de Editie toe! Dit jaar krijgen meer dan 40 kunstwerken opnieuw een mooi plaatsje in onze toonzaal. Wij willen jullie graag laten kennismaken met de prachtige bronzen sculpturen van Mark Dedrie en de unieke schilderijen van Mattie Schilders, beiden geïnspireerd door de natuur.

Deze tentoonstelling is vrij te bezichtigen van 25 oktober 2023 tot eind november 2023, en gaat van start met een vernissage weekend op uitnodiging op 20, 21 en 22 oktober.

We heten jullie van harte welkom!

Openingsuren tentoonstelling: wo tem zo 14:00 – 18:00
Website: www.interiorplusart.be

Outlet 23-25 juni & 30-2 juli

Zit je op hete kolen, maar wil je jouw interieur toch knap en kwaliteitsvol aankleden? Dan is onze stockverkoop de ideale gelegenheid om unieke meubelstukken te scoren aan zeer scherpe prijzen. Onze toonzaal- en stockmodellen gaan de deur uit aan kortingen tot -70%! We hebben een mooi aanbod zetels, tafels en stoelen, meubels, tapijten, bedden en nog zo veel meer. Al deze koopjes zijn te bewonderen in de winkel en aanpalend magazijn op het gekend adres, Zeelaan 21 te Eeklo en dit gedurende 2 weekends. We verwelkomen jullie graag van 23-25/06 en van 30-2juli tussen 14.00 en 18.00uur.


Tot dan!

Sfeerdagen 10/11/12 en 17/18/19 maart
SFEERDAGEN
10/11/12 en 17/18/19 maart

Laat je inspireren tijdens onze feestelijke interieurweekends!

Kom de sfeer opsnuiven met een hapje en een drankje en laat je onderdompelen in de nieuwe in de nieuwste interieurtrends.Tot binnenkort!
Interior Art
Interior plus Art is een kunstpresentie dat jaarlijks wordt georganiseerd door Didier & Delphine in samenwerking met een bekende kunstenaar "van bij ons". Het doel van deze kunstpresentatie is om u te laten zien hoe groot de meerwaarde van kunst kan zijn voor uw interieur of meubelstukken en omgekeerd. Dit jaar verwelkomen we minder dan Denis De Gloire en Veerle De Vos. Zij laten u kennis maken met hun beste werken.

Gezellig, kleurrijk en bovenal aanstekelijk vrolijk: dit is het motto van deze editie. De beelden van Veerle De Vos en de schilderijen van Denis De Gloire hebben elk een unieke stijl en een bijzondere uitstraling, maar ze hebben één iets gemeenschappelijk: een gevoel van “instant happiness”.

De tentoonstelling is vrij te bezichtigen van 14 oktober tot en met eind november 2022. We gaan van start met een vernissageweekend op 14/15/16 oktober.
Meer info: www.interiorplusart.be - Download hier de flyer.
Opendeurdagen
Iedereen van harte welkom tijdens onze opendeurdagen op:


Vrijdag 22, zaterdag 23, & zondag 24 april
Vrijdag 29, zaterdag 30 april & zondag 1 mei


Kom inspiratie opdoen en geniet met een drankje van onze nieuwe collecties woonmeubelen!

Tot snel,
Didier & Delphine
Laadpalen
Extra service voor onze klanten en bezoekers
Bij een familiebedrijf als D&D Interieur dragen we zorgzaamheid hoog in het vaandel. Het zit in onze genen om zorg te dragen voor elkaar en de maatschappij waarin we leven. Om onze toekomst en die van de volgende generaties te garanderen is het van belang dat iedereen zijn steentje bijdraagt.

Daarom investeerde D&D Interieur in laadpalen voor elektrische wagens. Op deze manier houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en creëren we een meerwaarde voor onze bezoekers.

Alle klanten en bezoekers mogen onze laadpalen uiteraard gratis gebruiken tijdens hun bezoek aan onze winkel.
Harmonieus en stijlvol wonen
Voel je de nood aan wooninspiratie? Hou je van warme momenten en prachtige interieurstijlen? Wij alvast wel! In het weekend van 11, 12 en 13 maart 2022 geniet je van gratis interieurtips en pure gezelligheid ten top. Delphine en Didier staan klaar om te adviseren en begeleiden je door de mooie meubels, ingenieuze systemen en sfeervolle decoratie.

Kom het ervaren, beleven en de sfeer opsnuiven en ga terug naar huis met een hoofd vol inspiratie. Zoek je unieke zetels, warme tapijten, kwaliteitsvolle tafels, stoelen en kasten tot een op maat gemaakt haardmeubel? Ontdek dit en meer interieurtips, ideeën en mooie concepten in de toonzaal gelegen langs de Zeelaan 21 in Eeklo.
Download artikel hier!
Kunst brengt leven in uw interieur
Interior plus Art is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door Didier & Delphine in samenwerking met een bekende kunstenaar "van bij ons". Het doel van deze kunstpresentatie is om u te laten zien hoe groot de meerwaarde van kunst kan zijn voor uw interieur of meubelstukken en omgekeerd. Tijdens deze editie van Interior plus Art stellen twee bekende kunstenaars hun werken tentoon. Niemand minder dan Katti Borré en Lieven Demunter, laten u kennis maken met hun beste werken. Meer dan 40 werken, fijnkunst foto's en beelden, worden tentoongesteld in de toonzaal van D&D interieur tussen de eigen creaties van zetels en meubels.

De tentoonstelling is vrij te bezichtigen van 12 november 2021 tot en met eind november 2021.
Meer info: www.interiorplusart.be
Een stijlvolle kast op maat
Met de grootste zorg kozen wij voor jou de kasten van Sangiacomo uit.

Dit prachtige Italiaanse dorpje ten westen van Venetië staat naast de authentieke omgeving en mooie architectuur bekend voor het vervaardigen van maatwerk kasten in alle soorten en maten. San Giacomo is de referentie voor hoogwaardige kwaliteit van een tv-meubel, dressoirkast tot dressing.

Delphine en Didier van D&D Interieur nemen uitgebreid de tijd om samen met jou de ideale kast te ontwerpen.

Ontdek snel de ruime afwerkingsmogelijkheden en de verrassende betaalbare prijs in onze winkel.
Opendeurdagen 15/16/17 & 22/23/24 oktober
- Eigen ontwerp en fabricatie zetels
- Bijzetzetels en relaxen
- Tafels en stoelen
- Meubelen en bedden
- Maatwerk mogelijk
-Totaalproject en interieuradvies


Open woe. tem zon. van 14.00 tot 18.00Uitzonderlijke zomer solden
Ontdek nu onze nieuwe collectie
Onze nieuwe website is live
D&D Interieur staat voor kwaliteit en professionaliteit. Onze website biedt hiervoor de deur naar binnen. Met oog op de toekomst pakten we het oude ontwerp aan en goten het in een volledig nieuw jasje. De vernieuwde site is sneller, beter, moderner en vooral gericht op jouw gebruiksgemak. Je kan er lezen wie we zijn, waar je ons vindt en wat we voor jou in petto hebben. Laat je inspireren door mooie ontwerpen en leuke nieuwtjes. Voel je de zin naar verandering? Loop snel binnen in onze showroom en ga op stap naar een nieuw interieur of meubelstuk met Delphine en Didier.