NIEUWS

Blijf steeds op de hoogte.

Mis niets en ontdek snel onze laatste nieuwtjes en acties vol aantrekkelijke prijzen en leuke weetjes.

Wij bieden regelmatig leuke promoties op Designmeubelen en outlet. Hou deze pagina in het oog en geniet van aantrekkelijke prijzen, leuke tentoonstellingen, inspirerende opendeurdagen en meer nieuwtjes uit de interieurwereld.

Opendeurdagen 15/16/17 & 22/23/24 oktober
- Eigen ontwerp en fabricatie zetels
- Bijzetzetels en relaxen
- Tafels en stoelen
- Meubelen en bedden
- Maatwerk mogelijk
-Totaalproject en interieuradvies

Open woe. tem zon. van 14.00 tot 18.00
Een stijlvolle kast op maat
Met de grootste zorg kozen wij voor jou de kasten van Sangiacomo uit. Dit prachtige Italiaanse dorpje ten westen van Venetië staat naast de authentieke omgeving en mooie architectuur bekend voor het vervaardigen van maatwerk kasten in alle soorten en maten. San Giacomo is de referentie voor hoogwaardige kwaliteit van een tv-meubel, dressoirkast tot dressing. Delphine en Didier van D&D Interieur nemen uitgebreid de tijd om samen met jou de ideale kast te ontwerpen. Ontdek snel de ruime afwerkingsmogelijkheden en de verrassende betaalbare prijs in onze winkel.
Uitzonderlijke zomer solden
Ontdek nu onze nieuwe collectie
Onze nieuwe website is live
D&D Interieur staat voor kwaliteit en professionaliteit. Onze website biedt hiervoor de deur naar binnen. Met oog op de toekomst pakten we het oude ontwerp aan en goten het in een volledig nieuw jasje. De vernieuwde site is sneller, beter, moderner en vooral gericht op jouw gebruiksgemak. Je kan er lezen wie we zijn, waar je ons vindt en wat we voor jou in petto hebben. Laat je inspireren door mooie ontwerpen en leuke nieuwtjes. Voel je de zin naar verandering? Loop snel binnen in onze showroom en ga op stap naar een nieuw interieur of meubelstuk met Delphine en Didier.