MEUBILAIR

Maatwerk

Bij D&D Interieur verzekeren we een harmonie door stijlen subtiel te verenigen. Een unieke mix van materialen, kleuren en vormen geven een warme uitstraling. Denk maar aan kwaliteitsvolle hangkasten, dressoirs, tv-meubels, consoles, salontafels… Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen zodat je eindeloos kan combineren.

Durf combineren

Heb je altijd al gedroomd om moderne stijlen te combineren met tijdloze materialen? Wij creëren de warmte in jouw huis door met materialen te werken als marmer, hout of natuursteen. Het doorbreken van het cachet van leder met de zachtheid van stof. Combineren wordt zo voor iedereen mogelijk.

Italiaans maatwerk voor een betaalbare prijs

Nood aan meer ruimte? Wij bieden dé betaalbare oplossing met onze modulaire kastsystemen.

Vrijwel elke opstelling en indeling is mogelijk met unieke afwerkingsmogelijkheden. We onderscheiden ons al meer dan 50 jaar met onze kasten van San Giacomo. Zorgvuldig uitgekozen materiaal met een lange levensduur.

Met een perfecte balans tussen kwaliteit, afwerking en prijs brengen we betaalbare Italiaans maatwerk in jouw slaap- en huiskamer in meerdere afwerkingen. Bezoek snel onze winkel om alle mogelijkheden te ontdekken.